Při nákupu nad 1000 Kč DOPRAVA ZDARMA

+420 775 724 707
Po-Čt: 7-17, Pá: 7-14

Měna:





Úvod Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Zpracování osobních údajů při objednávce zboží a služeb

  1. Společnost EXPA – nails s.r.o., se sídlem Příkop 834/8, 602 00 Brno - Zábrdovice, IČ: 276 63 680, zapsaná u Krajského soudu v Brně oddíl C, vložka 50070 (dále jen „prodávající“, „správce“ nebo „my“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení,
    • telefonní číslo,
    • e-mailovou adresu,
    • fax,
    • adresu/sídlo,
    • název společnosti,
    • IČ, DIČ,
    • údaje o objednávce.
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit. Emailová adresa bude za tímto účelem prodávajícím zpracovávána po dobu 3 let od vašeho posledního nákupu.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno prodávajícím, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    Poskytovatel webhostingu: WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, IČ 28115708, DIČ CZ28115708

    Poskytovatel software e-shopu: Ondřej Hudeček, Hlavní 856, 696 12 Hovorany, IČ 72458534

    Dopravci, zajišťující přepravu zboží, zejména společnosti … (PPL, DPD, Česká pošta)

  5. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. 6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchod@expa-nails.cz

Zpracování údajů při registraci do zákaznického účtu

  1. 1. Správce zpracovává v případě vaší registrace do zákaznického účtu následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení,
    • telefonní číslo,
    • e-mailovou adresu,
    • fax,
    • adresu/sídlo,
    • název společnosti,
    • IČ, DIČ,
    • údaje o objednávce.
  2. 2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro umožnění registrace do zákaznického účtu a případnému umožnění odbavení objednávek a je možné na základě Vašeho souhlasu. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. a) Nařízení. Pokud dojde k uzavření smlouvy mezi vámi a prodávajícím, bude se zpracování osobních údajů řídit výše uvedeným článkem „Zpracování osobních údajů při objednávce zboží a služeb“, pokud mezi vámi a prodávajícím nakonec k uzavření smlouvy nedojde, bude prodávající zpracovávat vaše osobní údaje po dobu 3 let od posledního přihlášení do zákaznického účtu.

    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení nebo vzít udělené souhlasy zpět, vzetí souhlasu však bude mít za následek zrušení zákaznického účtu,
    • vznést námitku proti zpracování na základě našeho oprávněného zájmu,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo našimi oprávněnými zájmy, na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy, na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.